Uslovi korišćenja
  1. Ovaj portal sam po sebi nema nikakve posebne uslove da biste ga koristili. Slobodno je posećivati ga, po želji. Ovaj portal je namenjen isključivo prevoznicima, dakle možete se registrovati samo ako ste prevoznik sa svojim vozilom. Ovaj potal NIJE namenjen za agente u prevozu i takvi profili će biti blokirani.
  2. Ukoliko ste običan posetilac sajta, znajte da vas niko nije naterao da sajt posetite, da ono što na njemu piše čitate, a još manje da i uradite nešto što na njemu piše ili što vam se učini da je sugerisano. Ovaj sajt nikome ne sugeriše ništa i svako je odgovoran sam za svoje postupke. Vlasnik domena, hostinga i sadržaja ni na koji način nije odgovoran za bilo kakvu štetu koja posetiocu sajta može biti izazvana zbog nečega što je na sajtu pročitao ili uradio.
  3. Ukoliko ste registrovani prevoznik, znajte da ćemo pre nego što vam dozvolimo da svoj profil objavite na sajtu, proveriti da li stvarno postojite. Ukoliko niste registrovani prevoznik, možete tražiti od nas da vam oformimo gratis profil i pre nego što otvorite firmu, pa da platite naknadno, tokom prve godine svoga poslovanja. Ovo u principu zavisi samo od naše dobre volje. Na ovom portalu se podaci objavljuju javno - ako ne želite da neki podatak bude objavljen, NEMOJTE GA UNOSITI. Vrsta i tip vozila kojom vršite prevoz se na NE TIČE! Mi nismo agencija za tehnički pregled i ne odgovaramo za vaša vozila i uslugu koju njima vršite. Ako lažete posetioce ovog portala, lažete ih na sopstvenu odgovornost.
  4. Ukoliko imate registrovan profil na ovom sajtu, takav da vam je dozvoljeno da po sajtu pišete, znajte da ne tolerišemo širenje mržnje i konflikata na ovom sajtu, rasne, verske, nacionalne, seksualne ili bilo kakve druge.
  5. Teme na ovom sajtu treba da su vezane za drumski prevoz. Ostalo - ne. Za sve što napišete, sami odgovarate, autore objavljujemo, da se zna ko su i šta su.
  6. Mi NE PROMOVIŠEMO nikoga posebno, niti posredujemo prilikom ugovaranja vaših usluga. Shodno tome, ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu koja registrovanim prevoznicima može teoretski ili praktično nastati kao posledica upotrebe ovog portala, a isto tako ni korisnicima njihovih usluga. Mi samo omogućavamo prevoznicima da dobiju svoje mesto na internetu, na kome mogu da se samoprezentuju, po prihvatljivijim cenama nego da prave svoje pojedinačne sajtove.
  7. Email adresa koju upišete će biti verifikovana, pre nego što vam bude poslat predračunn! Nakon verifikacije, nalog vam je neaktivan 7 dana, do uplate predračuna. Po uplati, vaš nalog dobija status "prevoznik" i tada možete početi da radite na njemu! Podaci koje upišete će biti provereni, pre nego što vaš nalog dobije status "aktivan"!
  8. Ovi uslovi mogu biti menjani, bez prethodne najave, konsultacije sa vama ili vašeg odobrenja. Ukoliko nećete više da koristite ovaj sajt, ne morate.